Privát rendezvények a Tasting Table-ben

Privát rendezvények a Tasting Table-ben

A Tasting Table egy hangulatos borkóstoló pince ami Budapest  történelmi Palotanegyedében helyezkedik el. Gyönyörű kóstolóhelyiségünk kiválóan alkalmas mind privát események, borvacsorák, egyéb bor és sajtkóstolók vagy üzleti megbeszélések illetve sajtótájékoztatók megrendezésére…ahol a város szívében lévő, mégis a borospincék hangulatát idéző helyszín vár.

A helyszín nagytermében 24 vendéget tudunk kényelmesen fogadni (két hosszú vagy négy kisebb asztalnál), illetve 6 fő számára van hely a kisebb, de nagyon hangulatos hátsó termünkben. Állófogadás esetén a terem befogadóképessége 30 fő. A pince teljesen felszerelt, található benne egy nyitott konyha, kóstolásra alkalmas borospoharak, tálaló tányérok és minden olyan felszerelés ami egy gasztronómiai rendezvény megrendezéséhez nélkülözhetetlen. Privát séfünk és sommeliere csapatunk szintén rendelkezésre áll egy rendezvény sikeres lebonyolításához.

Foglald le a pincét

Legyél te a házigazda

Légy a saját rendezvényed házigazdája, legyen ez akár kis vagy nagy rendezvény. Használhatod a helyszínt vacsora partira (akár ide is rendelhetitek az ételt), de üzleti találkozókra is vagy ha csak néhány finom bort szeretnél megkóstolni a barátaiddal. Bármi ötleted van és szükséged lenne segítségre, mi itt vagyunk hogy ki tudd hozni a legjobbat rendezvényedből, melyben felszolgálóink és sommeliere csapatunk is a segítségedre lehet. Nagy szakértelemmel összeállított borkészletünkből polci áron fogyaszthattok.

Hagyd hogy mi szervezzük meg neked

Igényeid figyelembevételével mi megszervezzük neked a hozzád illő rendezvényt, legyen az egy többfogásos vacsora, profi borkóstoló vagy egy laza boros este, vagy bármilyen kóstoló vagy buli a barátokkal. Segítünk hogy különleges és egyedi bor élményben legyen részetek (szükség esetén bor-étel párosításban is állunk rendelkezésre). Sommelier csapatunk, könnyed és informatív módon segít eligazodni a borok világában.

Lépj velünk kapcsolatba étel-ital kínálatunkkal és árainkkal kapcsolatban.

Foglalj egy kóstolót az otthonodba vagy más külsős helyszínre

Készek vagyunk a Tasting Table élményt illetve szakértőink által összeválogatott sör, bor és párlat kínálatunkat is elvinni az otthonodba vagy bármely más helyszínre.

Borbár expressz

Minden szükséges hozzávalót mi viszünk, legyen az egy szakszerűen összeválogatott borsor, termelői sajtok, sonkák, poharak, jégvödör, jég…kívánságaid alapján mi összeállítjuk az igényeidnek megfelelő ajánlatot, de te is választhatsz bor kínálatunkból. Mindent előkészítünk neked.

Borbár + Sommeliere

A fentieken felül, rendelkezésedre bocsátunk egy sommeliere-t is aki könnyed, laza de informatív módon bemutatja nektek a kiválasztott borsort.


tastingtable@tastehungary.com
+36-1-701-1887